Briks Academy

Ieder vakgebied blijft vernieuwen. Om deze veranderingen bij te houden is up-to-date blijven van belang. Je bent tenslotte als mens en professional nooit uitgeleerd.

  Opdracht

  Op dit moment verzorgen we onderstaande opleidingen en cursussen in-company en bij coachingstrajecten. Door de in-company en coachingstrajecten kunnen we opleidingen verder toespitsen op de behoefte van de opdrachtgever. Hierdoor kan de cursus geheel op maat worden gemaakt.

  Aanpak

  Onze docenten werken nog dagelijks zelf in het vakgebied. Daardoor kunnen ze gebruik maken van veel praktijkvoorbeelden en casuïstiek. De opleidingen spitsen zich niet alleen toe op de theorie, maar ook op de filosofie erachter en de knelpunten in de praktijk.

  Onderstaande opleidingen kunnen in-company door Briks worden verzorgd:

  • Opfriscursus Bouwbesluit
  • Brandveiligheid Bestaande Bouw
  • Lean Awareness trainingen

  Resultaat

  Een opleiding, training of cursus waarvan de lesdagen, inhoud, niveau en kennisbehoefte is aangepast en afgestemd naar de wensen en behoeften van de deelnemers en de organisatie. Wat je deze dagen leert, kun je direct gebruiken in je dagelijks werk.

  Om mijn vakkennis op het gebied van brandveiligheid te verbreden heb ik de opleiding brandpreventiedeskundige gevolgd. Johan was hierbij een goede, deskundige docent met veel kennis van de regelgeving maar vooral ook veel nuttige kennis vanuit de praktijk. De studie brandpreventiedeskundige heb ik, mede dankzij Johan, in één keer met succes kunnen afronden.

  Arjan de Ruiter

  Adviseur Huisvesting bij Gemeente Den Haag